Saya juga bercakap tentang Capsa yg di susun. Tetapi saya membincang kan sejarah penapisan capsa dan penjelasan nya dalam cerita trakhir mengenai penapisan capsa. Kemudian saya akan membincang kan cara memula kan prmainan dari puncak tumpukan dan bagaimana untuk menghitung dari setiap pringkat kad. Seprti yg saya kata kan sebelum nya, setiap pringkat kad dan kaedah pembayaran brbeza mengikut nilai kad anda. Anda tdk akan menerima kad yg salah.

Kad trtinggi mesti brada di pringkat trakhir atau paling rendah. Sejak itu, kad trendah dalam lapisan prtama mempunyai tiga kad. Prmainan papan hanya blh mempunyai maksimum empat pemain dan sekurang kurang nya dua pemain. Ok, saya akan menunjuk kan ke pada anda cara brmain. Selepas menyertai meja prmainan, anda akan di bri kan secara rawak sehingga 13 kad. Selepas brkongsi dengan anda, tahap tlh muncul di skrin telefon pintar anda. Lapisan prtama mempunyai tiga kad, lapisan ke dua mempunyai lima kad dan lapisan trendah mempunyai lima kad.

Kemudian, jika anda mendapat nombor dan imej yg brbeza dari 13 kad, anda mesti mengatur kad trsebut. Contoh nya, Sebagai dataran, rata, rata, rata 4 dan ratu krinting. Kemudian trdapat sepuluh brlian, tiga soda, brlian raja, lapan hati, aci melengkung, lima soda, lima hati dan lapan soda. Oleh itu, bilangan kad adalah 13 kad. Kemudian anda harus dapat mengatur nya pada kad nilai trtinggi. Oleh itu, gaji tinggi, tdk membuat ke silapan, kerana anda blh ke hilangan banyak. Oleh itu, saya cadang kan anda blh brmain dengan cepat dan ingat kad canggih.

Bagaimana untuk brmain prmainan Capsa yg di susun dengan sangat baik

Nah, saya akan menggambar kan nilai tinggi kad ini. Brhati hati dan cepat melihat kad apa yg blh di masuk kan. Straitht, dua pasang, warna atau nilai yg lbh tinggi lagi. Jika di tetap kan, nombor nombor ini di tetap kan pada tahap trendah. Sekop, dua penyodok, tiga penyodok, empat penyodok dan lima penyodok. Kemudian, lapisan ke dua adalah 10 brlian, brlian Jack, ratu curl, brlian raja dan batang curl. Selepas itu, dia menerima tiga kad lapan hati, lima hati dan lapan pedang. Tahap trendah mesti lah nilai trtinggi.

Jangan tumpukan, tahap trendah adalah tahap trtinggi tiga kad. Kenapa menetap kan nombor sekop: dua sekop, tiga sekop, sekop, sekurang kurang nya lima. Mengapa saya tdk meletak kan sepuluh brlian di bahagian bawah, kucing brlian, ratu krinting, brlian raja dan batang krinting? Jika kita melihat sepuluh brlian, brlian brlian, brlian brlian melengkung, brlian raja dan paksi curl adalah ke lurusan trtinggi. Brbanding dengan pedang A, trdapat dua pedang, tiga pedang, empat pedang dan lima pedang. Nah, ini lah yg saya cadang kan, anda mesti brhati hati dan teliti.

Pedang A mempunyai maksimum lima pedang A yg trcemar. Sepuluh brlian adalah lurus sehingga lengan pedang krinting. Walau pun jumlah ya kecil, bilas jelas hilang. Dan, jika nombor dalam brlian di tetap kan pada tahap paling rendah dari ace curl, pedang akan mencapai lima pedang di pringkat ke dua. Kemudian anda akan ke hilangan prlawanan yg salah kerana anda membuat ke silapan. Akibat ke silapan menyusun, semua kad anda di anggap tlh gagal dan tdk akan di nilai lagi. Kemudian, dalam pusingan ini, anda akan ke hilangan prmainan sepenuh nya. Dalam prmainan menyusun Capsa, banding kan kad yg anda tarik dengan kad pemain di atas meja. Ia bukan pengedar di meja. Kerana tiada pengedar di meja. Lawan anda adalah pemain di atas meja.